Всі відгуки

Xiaomi Redmi 9C 2/32GB Midnight Gray

Моло памяти слабый процессор


Олег
13.02.2021
Цифротех

Дякуємо за відгук, але звертаємо увагу, що ця модель Xiaomi є базовою у лінійці і пропонує найкращий варіант характеристик за свій прайс, котрих вистачає для будь-яких повсякденних задач. Якщо ви потребуєте більш просунутого «начиння» - радимо звернути увагу на більш потужні моделі виробника, котрі, запевняємо Вас, зможуть здивувати.

Наприклад: Xiaomi Poco M3 4/128 Gb

Samsung Galaxy Tab A8.0 8" T295 2/32Gb LTE Black

Получил с картой памяти. Дочка довольна


Переваги: Карта памяти, планшет

Недоліки: Не обнаружено

Дмитро Голуб Вже придбав
12.02.2021
Huawei P smart Z 4/64 Gb Blue

Добрый телефон. Користуюсь вже більше року - поки все добре. Навіть карту пам'яті не ставив. 64 Гб вистачає для роботи. 4Гб оперативної - вистачає для різних програм необхідних для роботи. Для ігор не знаю. Я не ігроман.


Олександр Вже придбав
24.01.2021
Защитное стекло Samsung Galaxy А31 Armor Standart Black

Лучшее стекло премиум класса Носится отлично


Переваги: Цена качество

Недоліки: Нет

Мила Вже придбав
19.01.2021
Samsung A31 A315 4/64 2020 Blue

Крутой смартфон , батарея держит отлично, красочный SuperAmoleD дисплей, быстрый в зарядке , плюс есть NFC очень удобно . Спасибо за такой гаджет.


Переваги: Цена

Недоліки: Нет

Мила Вже придбав
19.01.2021
Цифротех

Дякуємо за відгук, приємного користування!

Бездротова гарнітура TWS Xiaomi Redmi AirDots 2 Black (ZBW4499CN/ZBW4502GL)

Стильные Удобные Качество крутое


Переваги: Стильные Удобные Качество крутое

Недоліки: Нет

Nolchikova Вже придбав
19.01.2021
Цифротех

Дякуємо за відгук, приємного користування!

Гарнітура JBL T110 Blue

JBL как всегда на уровне!!! Крутое звучание за смешную цену) Всем рекомендую!


Переваги: Крутой звук

Максим Вже придбав
19.01.2021
iPhone XR 64Gb White SB

Дуже сподобався, хоч i модель 18-ого року, но не дае фори новим моделям. Чудовий дизайн, швидкий процессор, якiснi фото. Дякую за допомогу в виборi cifro.store


Переваги: Батарея чудова, якiснi фото, швидкодiя

Недоліки: Екран не олед

Денис Вже придбав
19.01.2021
Навушники Panasonic RP-HJE125E-K Black

Удобная форма, отличный звук, в ушах сидят идеально. Мне сложно было найти вакуумные наушники чтобы не выпадали с уш, и я их нашла, это эти панасоники)


Переваги: Отличные наушники

Недоліки: Нету микрофона

Лина Вже придбав
18.01.2021
Гарнітура XIAOMI Piston Fresh Bloom Matte Silver (ZBW4355TY)

Крутые ушы, пользуюсь год и мне они по кайфу. Звук и качество мне нравится))


Переваги: Хороший звук, удобно сидят

Недоліки: Пока не нашел

Григорий
18.01.2021
Показано з 1 по 10 із 54 (6 сторінок)